Uw eigen advertentie website maken

Het is niet lastig om een eigen advertentiewebsite beginnen. Iets weten van HTML is niet noodzakelijk daarvoor. Met behulp van het beheerpaneel past u de website makkelijk aan. Op een toegankelijke manier kunt u zo aan uw eigen marktplaats komen. Op verschillende manieren is aan adverteerders te verdienen. Het toevoegen van betaalde rubrieken is daar een voorbeeld van. Contactadvertenties zijn vaak betaald.

U kunt tevens geld verdienen aan de topadvertentie, die u aan uw adverteerders kunt aanbieden. Een topadvertentie geeft u de mogelijkheid voor een bepaalde tijd bovenaan de lijst van advertenties geplaatst te worden in het algemene overzicht. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Een script waarbij dit goed kan kunt u via Een advertentie website betaalbaar bouwen vinden. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar script dat u kan helpen bij het beginnen van uw eigen advertentie website. Het advertentie script is met PHP gemaakt. U dient een database aan te maken op uw webhostingpakket. De advertenties worden door het script in die database opgeslagen.

Men kan op een advertentie reageren met behulp van een formulier. Spam wordt daarbij zoveel mogelijk tegengehouden. Ook op de andere formulieren worden spamfilters toegepast.

Heeft u geen verstand van de techniek, dan is dit geen enkel probleem. Gedurende het installeren maakt het script een beheerdersaccount aan. Op een later moment kunt u met dit account inloggen op het beheerpaneel.

Zelf programmeren is niet meer noodzakelijk. Er kan dan ook een hoop tijd worden bespaard. De programmeurs hebben de belangrijkste werkzaamheden reeds voor u gedaan. Zelf aan de slag gaan met PHP is dus in principe niet nodig. Veranderingen zijn via de beheeromgeving makkelijk door te voeren. Op een toegankelijke manier kunt u zo aan uw eigen marktplaats komen.
Free Web Hosting