Website maken tools

Er zijn diverse tools voor het in elkaar zetten van uw eigen website. U kunt in eerste instantie van een website builder gebruik maken. Zo een platform heeft echter wel zijn eigen beperkingen. Een andere optie is een CMS systeem hiervoor gebruiken. Een CMS systeem is in principe ongelimiteerd uit te breiden.

Laatst werden we op de pagina CMS beheer gewezen. Wat de opties van een CMS pakket zijn kunt u daar lezen. Voor het gebruik is er vaak een handleiding beschikbaar. Uit de handleiding zijn ook de diverse functionaliteiten op te maken.

Met behulp van een CMS programma is het in elkaar zetten van de website prima te doen. U hoeft geen kennis van de techniek te hebben hiervoor. De noodzaak om een expert in te schakelen valt zo hoofdzakelijk weg. Zo is er een flinke besparing te realiseren. Logischerwijs komt het voor dat er een expert nodig blijkt voor iets. Echter zal het meeste werk gewoon door uzelf te doen zijn.

Een formulier aanmaken op uw website is simpel te doen. U kunt verder zelf bepalen welke velden het formulier bevat. Het toevoegen van diverse formulieren is zo mogelijk. Bij elk veld kunt u aangeven of het gaat om een noodzakelijk veld. Een ingevuld formulier wordt per e-mail naar u toegestuurd. U kunt hiervan het e-mailadres per afzonderlijk formulier instellen. Heeft u verschillende afdelingen die de formulieren ontvangen, dan is dat dus geen enkel probleem. De formulieren houden spam tegen. Per onderdeel zijn de relevante gegevens voor Google eenvoudig in te voeren. Zelf hoeft u zich hierdoor niet meer met de techniek bezig te houden.
Free Web Hosting