Je bookmarks online beheren

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? U kunt dan startpagina script eens doorlezen. U kunt in dat artikel tevens een link vinden naar de site van de aanbieder van dat script. U kunt het script meteen op de website van de ontwikkelaar bieden.

Daarbij zijn er ook verschillende teksten toe te voegen aan de diverse dochterpagina’s. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. Nieuwe beheerders kunnen zich aanmelden en zo een eigen dochterpagina samenstellen.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting