Een mobielvriendelijke advertentie website runnen

Een eigen marktplaats kan worden begonnen met een daarvoor gebouwd PHP script. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

De benodigde informatie voor het script kunt u vinden via het artikel Een mobielvriendelijke marktplaats maken. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. Via de betreffende link is het script ook heel makkelijk te downloaden. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. De belangrijkste informatie rondom uw website kan eenvoudig via het installatieprogramma ingevuld worden.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Wanneer u geen technisch inzicht heeft, is het vooralsnog vrij gemakkelijk om van het advertentiescript gebruik te maken. U kunt het script bijzonder gemakkelijk inzetten. Zelfs wanneer u niet zoveel verstand van de techniek heeft.

Op deze manier kunt u uw marktplaats website voorzien van een unieke samenstelling van kleuren. Het is zelfs mogelijk om uw advertentie website te richten op een specifieke markt en bijpassende kleuren te kiezen. Het overzicht van alle advertenties kunt u eenvoudig zelf opmaken.
Free Web Hosting