Uw eigen startpagina online zetten

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Het startpagina script valt hieronder. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Wilt u een gewone website maken, dan zal een ander CMS pakket hier meer geschikt voor zijn.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Een DNS entry toevoegen voor ieder subdomein is door de opzet van het script niet nodig. U kunt Aanmelden startpagina lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Een startpagina script zorgt ervoor dat u weinig over websites maken hoeft te weten om toch uw eigen startpagina website te runnen. Alle elementen zijn gemakkelijk te wijzigen. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Nadat er is ingelogd kan de gebruiker zijn eigen pagina’s beheren.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Zo kunt u zorgen dat bepaalde rubrieken meer de aandacht trekken dan anderen.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. Men kan tegen betaling een link op uw website toevoegen. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.
Free Web Hosting