Een affiliate shop en geld verdienen

Wilt u extra geld verdienen online, dan is dat mogelijk met een eigen affiliate shop. Online kunt u met affiliate marketing relatief simpel extra geld verdienen. Zelf producten bouwen is met affiliate marketing niet noodzakelijk. U heeft daarvoor een domein, een webhosting pakket en een affiliate script nodig. Het assortiment wordt automatisch bijgewerkt door het periodiek inladen van productfeeds.

Wilt u uw webshop aanpassen, dan kan dat met behulp van een bijzonder beheerscherm. U logt met een aan u toegewezen gebruikersnaam en wachtwoord in binnen deze beheeromgeving. U kunt vanuit het beheergedeelte allerlei aanpassingen aanbrengen binnen uw webwinkel. U kunt bijvoorbeeld de kleuren veranderen via het beheerpaneel.

Met behulp van affiliate webshop kunt u een helemaal systeem aanschaffen waarmee u een affiliate shop kunt bouwen. Heeft u vast webhosting, dan kunt u op deze pagina alleen het PHP script kopen. Op het moment dat u nog geen hosting voor het script heeft, kunt u deze tevens voordelig met behulp van dezelfde site aanschaffen.

Ook een stuk tekst of afbeelding binnen een informatieve pagina die simpel kan worden gecreëerd aan de affiliate webshop.
Free Web Hosting