Beheer makkelijk een moderne portaal website

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Een pluspunt van zo een script is dat zelf programmeren niet meer noodzakelijk is. Het is mogelijk om verschillende rubriektypen aan een dochterpagina toe te voegen.Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een eigen website? Voor een gewone website gebruikt u een CMS pakket, maar wat doet u voor een startpagina website bouwen? U kunt een online platform kiezen voor het maken van de nieuwe website. Bezoek de link hieronder voor meer informatie.Zou u meer over een dergelijk script willen weten? Klik op de onderstaande link voor meer info. Na de plaatsing van de bestanden op uw webruimte start u het installatie script op.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Het artikel Een moderne portaalsite samenstellen spreekt over een dergelijk script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. Over het algemeen zal men op een startpagina website een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Met de beheeromgeving kunt u vrij eenvoudig een nieuwe startpagina samenstellen. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.
Free Web Hosting