Ontwikkel een eigen portaalsite

Het in elkaar zetten van een startpagina website is relatief gemakkelijk. Van een startpagina script gebruik maken hiervoor is wel aan te raden. Met een ondersteunend PHP script is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Heeft u geen technische kennis, dan nog zult u uw weg met het script kunnen vinden.

Neem het artikel Aanmelden startpagina door als u meer zou willen weten over het gebruik van een startpagina PHP script. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Het is niet ingewikkeld om een dergelijk script te gebruiken voor het bouwen van een eigen startpagina website. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Daarnaast is het verstandig om een eigen domein te registreren.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Vaak gaat een dochterpagina over een enkel onderwerp. De mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe dochterpagina in te vullen is erg handig. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Verder is het mogelijk om afzonderlijk de belangrijke zoektermen per individuele dochterpagina in te stellen.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Het gecreëerde account kan men gebruiken om een eigen startpagina te registreren. U maakt met het gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe startpagina. Op een eigen startpagina kunnen naast links ook allerlei andere componenten worden geplaatst. Men kan naast links ook widgets toevoegen aan een startpagina. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Binnen de beheeromgeving kunt u met een beheeraccount van meer opties gebruikmaken. Het toevoegen van banners die op elke pagina zullen worden weergegeven is mogelijk. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. Het script regelt het koppelen van een verzoek van de browser aan de dochterpagina die op dat moment wordt opgevraagd. De uit de database opgehaalde en getoonde gegevens worden aan de hand hiervan bepaald.
Free Web Hosting