Beheer van een startpagina

Een bijzonder CMS script is het startpaginascript. Dit CMS programma is puur bedoeld voor het maken van uw eigen startpagina website. Neem Eigen startpagina maken als u graag meer over het startpagina CMS script zou weten. Grotendeels bestaat zo een website uit dochterpagina’s. Meestal heeft een bepaald onderwerp een eigen startpagina. De links gaan vaak over dat specifieke onderwerp.

Geld verdienen kan een motivatie zijn om een eigen startpagina website te maken. Verstand van websites bouwen is daarvoor niet nodig. De koppeling leggen tussen het juiste subdomein en een dochterpagina doet het script zelf. Op deze manier kunt u zich overwegend focussen op de content. Het is vermoedelijk om de look en feel van de site volledig aan te passen.

Daarbij kan men een betaalde link toevoegen wanneer men dat wil. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Een link kan zowel op de homepage indien op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Daarbij kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het is bijvoorbeeld vermoedelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Verder kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Een individuele startpagina is bereikbaar middels dat subdomein. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.
Free Web Hosting