Startpagina website maken tips

Het is niet heel moeilijk om zelf een startpagina website samen te stellen. Het is slim om van de mogelijkheden van een startpagina PHP script gebruik te maken hiervoor. Maakt u van een dergelijk script gebruik, dan zult u nauwelijks verstand van de techniek nodig hebben. Zelf als u nauwelijks kennis heeft van websites maken, kunt u via het script redelijk eenvoudig uw eigen startpagina website in elkaar zetten.

Voor meer informatie over een startpagina script kunt u ook lezen. Als u de links in dat artikel volgt zult u uitkomen op de website van de aanbieder van een startpagina script. Een startpagina website is met behulp van het script vrij eenvoudig op te zetten. U installeert het script op uw webruimte. Wilt u dat uw website via een mooie domeinnaam te bereiken is, dan dient u deze domeinnaam te registreren.

Er zit geen limiet aan het aantal dochterpagina’s dat u op uw startpagina website kunt aanmaken. Een dochterpagina zal vaak zijn beperkt tot slechts een enkel onderwerp. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe dochterpagina kunt invoeren, kunt u in uw voordeel gebruiken. Het is zo namelijk mogelijk om ervoor te zorgen dat het subdomein belangrijke zoekwoorden bevat. Per losse startpagina kunt u verder de belangrijkste zoektermen instellen.

Via een formulier op uw website kan een nieuwe gebruiker zich registreren. Het aanmelden van een eigen startpagina is vervolgens met dat gebruikersaccount mogelijk. Zodra men is ingelogd, kan men aan de slag met een eigen startpagina. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Ook widgets kunnen aan een dochterpagina worden toegevoegd. Een beheerder kan de metagegevens van zijn startpagina eenvoudig instellen tijdens het aanmaken.

Als administrator heeft u meer rechten voor het aanpassen van uw website. Wilt u banners plaatsen die vervolgens op alle pagina’s getoond zullen worden, dan is dat snel geregeld. Binnen een mum van tijd heeft u alle kleuren naar wens aangepast. Een verzoek van de browser van een bezoeker wordt door het startpaginascript automatisch gekoppeld aan de juiste dochterpagina. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting