Een eigen startpagina samenstellen

Voor de aanmelding van bij een startpagina website zijn er diverse opties. Zo zal aanmelding als paginabeheerder bij veel websites mogelijk zijn. Als paginabeheerder kunt u een eigen startpagina aanmaken en vullen met links. Op uw eigen startpagina zult u als paginabeheerder ook banners mogen plaatsen op veel sites. Het is een fantastisch idee om op uw nieuwe startpagina ook uw andere websites te promoten. Het is bekend dat een link door de zoekmachines als een aanprijzing wordt beschouwd. Wilt u hoger in de zoekresultaten komen van de zoekmachines, dan is het goed om deze kennis te hebben. Uw website stijgt in de zoekmachines wanneer u een aantal goede links heeft vanaf andere websites. Startpagina links kunnen hier onderdeel van zijn. Een stijging in Google zorgt dat er meer mensen uw website zullen bezoeken.

Uw eigen startpagina website opzetten is ook een mogelijkheid. Voor het installeren van een startpaginascript dient u een domeinnaam en webhosting te hebben. Met uw eigen startpagina website kunt u naast het vergroten van de vindbaarheid van websites, ook geld verdienen met het verkopen van links. Als de bezoeker voor de link betaalt is er honderd procent zekerheid dat de link geplaatst wordt. Zij betalen dan een bedrag en de link wordt na de betaling direct toegevoegd. Uitermate interessant voor ondernemers, want het kan zorgen voor een extra inkomen.

Ook is het mogelijk om een link aan te melden wanneer u niet zelf een startpagina in elkaar wilt zetten. Wanneer u een linksuggestie indient is dit gratis maar er is geen garantie over de plaatsing van de link. Een andere mogelijkheid is een linkruil waarbij u een retourlink plaatst op een andere website. Op veel sites kunt u ook een klein bedrag betalen voor de linkplaatsing. De link wordt dan gegarandeerd geplaatst. Heeft u nog geen idee van wat u wilt, lees dan ook Een nieuwe startpagina bouwen eens door. Het wordt gemakkelijker om startpagina’s zo goed mogelijk in te zetten naarmate u meer bekend raakt met de verschillende mogelijkheden die u heeft.
Free Web Hosting