Een eigen startpagina op touw zetten

Wilt u een eigen website maken, dan zal het vaak om een reguliere website gaan. Maar u kunt ook een ander soort website maken. Dan kunt u denken aan een startpagina website. Met een startpaginascript is dat prima te realiseren. Een startpagina website is eigenlijk een uitgebreide linkverzameling. Gaat het om een dergelijke website die u wilt maken, lees dan eens Eigen startpagina door. Per thema is er vaak een startpagina. Voor het aanmaken van deelonderwerpen kunt u de categorieën binnen een startpagina gebruiken.

Het aanpassen van uw site is met een startpagina script zeer gemakkelijk. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zich aan te melden als beheer van een eigen startpagina. Deze aanmelding verloopt via het registratieformulier dat op uw website te vinden is. Na het aanmelden kan de bezoeker met zijn account inloggen en zelf een startpagina beginnen.

Ook mag de bezoeker een subdomein invoeren bij het aanvragen van een nieuwe dochterpagina. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. Pas als u een subdomein invoert die nog beschikbaar is, kunt u de startpagina daadwerkelijk aanmaken. De startpagina kan meteen na het aanmaken worden gevuld met links. Iemand mag meerdere startpagina’s aanmaken. De op uw website gebruikte kleuren mag u zelf instellen. Via een aantal websites is het mogelijk om tot een kleurschema te komen.

Omdat u zelf de beheerder van de website bent, hoeft u zich niet aan de regels van andere websites te houden. Uw startpagina wordt niet opeens weggehaald. Bij andere websites kan de beheerder uw startpagina zonder tegenbericht verwijderen. Het script is met PHP gemaakt. Het draaien van PHP scripts is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Het startpagina script biedt de mogelijkheid voor het generen van inkomsten.
Free Web Hosting