Op simpele wijze een uitgebreide portaalsite samenstellen

Een startpagina website is een uitstekende manier om extra aan uw linkbuilding te werken. U kunt aan uw website diverse startpagina’s toevoegen. Per thema is een dochterpagina aan te maken.

Voor een dergelijke website zult u PHP code nodig hebben. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. U kunt ook een reeds bestaand script aanschaffen ervoor. U kunt via het artikel startpagina script een kant en klaar startpagina script vinden. Via de site van de ontwikkelaar van het script kunt u een dergelijk script heel eenvoudig kopen. Het script is voorzien van een uitgebreid beheerpaneel.

Niet werkende links kunnen met een meegeleverd script worden gecontroleerd. U kunt iedere dag een mail ontvangen waarmee u dode links kunt zien. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. Gebroken links kunt u zo snel verwijderen. Met behulp van een formulier op de website kan een nieuwe beheerder zich heel makkelijk registreren.

Er kan op deze wijze extra geld verdiend worden. Het plaatsen van Google Adsense is geen enkel probleem. U kunt verder affiliate links tussen de gewone links door toevoegen aan de website. De installatie van het script is heel snel te doen. Het installatieproces bestaat uit het plaatsen van de bestanden op de webserver en het invullen van de voor de website relevante gegevens. In het 1e scherm vult u de algemene informatie van de website in. De databaseverbinding kan worden ingesteld met het 2e scherm van het installatiescript. Het 3e scherm kunt u tenslotte gebruiken om een administrator account te maken. U mag daarbij een gebruikersnaam en wachtwoord invullen voor uw beheeraccount.

Met het batch proces waarmee het script is voorzien, kunnen niet werkende links worden gecheckt. Dagelijks ontvangt u een mail waarmee niet werkende links kunnen worden gecheckt. U weet zo snel welke links niet goed werken. U kunt zo de website schoonhouden van niet werkende backlinks. Een nieuwe paginabeheerder kan zich gemakkelijk registreren met behulp van een aanmeldformulier op de website.
Free Web Hosting