Mijn nieuwe website maken

Het kunnen samenstellen van een website is ook zonder CMS systeem mogelijk. Maar is dat ook slim? Wilt u de website ooit verkopen, dan zal een site zonder CMS systeem wellicht minder interessant kunnen zijn voor de koper. Wanneer er geen CMS is inbegrepen, dan zal de koper expertise moeten inhuren voor aanpassingen aan de site wanneer hij zelf geen HTML en CSS kennis heeft. Een website kan groter en groter worden en na enige tijd wordt het beheer voor uzelf ook lastig zonder CMS systeem.

Het volgens een vaste manier werken kan wellicht wat stijf overkomen. Maar het is wel gestructureerd. Bij sommige CMS pakketten is de scheiding tussen content en opmaak erg strict. Bij een aanpassing in de content kunt u bijvoorbeeld niet per ongeluk de opmaak wijzigen.

Werkt u in een team, dan is een CMS pakket helemaal ideaal. Vrijwel ieder persoon kan overweg met een CMS na een korte uitleg. Vaak is het nog lastiger om een Word document op te stellen. De pagina afkorting cms bevat meer achtergrondinformatie omtrent CMS pakketten. Om met een CMS te kunnen werken, is het vereist dat u het eerst installeert. Er zit dan ook vaak een installatiescript bij het CMS pakket. In veel gevallen zult u ook een database moeten aanmaken.
Free Web Hosting