Een mooie startpagina bouwen

Mogelijk heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Deze optie is er daarbij voor u. Deze mogelijkheid is er verder indien u helemaal geen verstand van websites maken heeft. U kunt dit met een startpagina script doen. Met behulp van het artikel Een nieuwe startpagina bouwen kunt u het bovendien lezen. Een startpagina script is vaak in PHP gebouwd. Een dergelijk script is niet enorm duur. Met behulp van de beheergedeelte voegt u links toe aan uw startpagina.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Met behulp van een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Veel mensen die de ontwikkelingen rond SEO volgen, zeggen dat linkpagina’s weinig SEO-waarde hebben. Toch dragen links vanuit startpagina’s positief bij aan uw Google positie. Plaatst u teksten en video’s op uw startpagina’s dan zal de waarde hoger liggen dan op het moment dat u alleen links plaatst. U kunt op deze wijze nog altijd gebruik maken van startpagina’s voor linkbuilding.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Een individuele startpagina is bereikbaar met behulp van dat subdomein. Een startpagina script kunt u aanschaffen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.
Free Web Hosting